Mamaia 2021 – formular de participare

  Stimati bridge-isti,
Vestile de la Mamaia nu sunt imbucuratoare: hotelul Siret (care asigura traditional cele mai multe camere pe durata festivalului) poate oferi un numar limitat de camere in acest an, din cauza unui contract pe termen lung cu o companie petroliera, care a inchiriat intregul hotel din octombrie 2020 pana (cel putin) decembrie 2021. In acest  moment, putem conta cu siguranta pe aproximativ 30 camere in acest hotel, dar numarul lor poate creste (exista posibilitatea, dar nu putem oferi o garantie in acest sens) pe masura apropierii datei de incepere a festivalului.
Celelalte hoteluri folosite in mod traditional nu au dorit/putut contracta locuri de cazare in ultimele doua luni. 
Cu sprijinul mai multor jucatori care au activitate sau relatii in domeniul turismului, speram sa fim in masura ca in urmatoarele 10 zile sa putem oferi spre rezervare (prin intermediul unor agentii de turism) locuri de cazare in hotelurile traditionale, insa la preturi apropiate de cele ale pietei.
In cazul hotelului Siret, locurile ramase disponibile dupa alocarea camerelor catre organizatori vor fi oferite spre rezervare cu prioritate catre cei care doresc sa contracteze (si sa plateasca in avans) intregul sejur (23 august – 4 septembrie).
Stim ca aceasta reducere a locurilor de la Hotel Siret poate influenta prezenta unora dintre dumneavoastra la festivalul de la Mamaia. Dorim sa putem planifica atat numarul camerelor rezervate cat si spatiile de joc potrivite pentru desfasurarea concursului. In acest sens, va rugam sa completati formularul din link-ul de mai jos (va rugam sa il completati chiar daca nu aveti nevoie de cazare sau v-ati rezervat deja camere pe cont propriu).
https://forms.gle/hCNhsxfBeogG1jt69

Va asiguram ca festivalul va avea loc si ca depunem toate eforturile, alaturi de conducerea hotelului Siret, pentru a suplimenta numarul de camere disponibile in perioada festivalului. Va vom tine la curent pe masura ce vom avea informatii noi de comunicat.
Toate cele bune!
Viorel Micescu

Leave a Reply